Living Water

 

Viktig informasjon før du investerer i en ionisering maskin!

Hvis du tenker på og investere i et ioniserings apparat er det viktig å få informasjon om:

Garanti?

Tåler apparatet varmt vann over tid?-

Tåler apparatet et TDS nivå på 700 over tid?

Filter kapasitet?

Bakterie eliminering

Rengjøring av motor og interne ledninger

Se dokument

Alt vann er ikke laget likt

Å drikke nok vann er egentlig ikke nok. Du må drikke riktig type vann – vann som vil hjelpe buffer syre, bidra til å fjerne giftstoffer, og er lett absorbert av kroppen din. Du trenger godt vann med antioksidtant-egenskaper og riktig pH-nivåer.

Å ha et levende vann er som å eie en ubegrenset tilførsel av alkalisk, ionisert, sunt vann. Du får pH-balansert, sunn alkalisk vann til drikke og matlaging, sterkt alkalisk vann for å vaske grønnsaker, og surt vann for rengjøring. Og når du drikker alkalisk vann regelmessig, er du med å hjelpe kroppen din til å bli hydrert samt skylle ut giftstoffer og avfallsstoffer. Hvis du prøver å gå ned i vekt, kan du få et løft der også. Totalt sett er det ingen bedre måte å hjelpe deg med å holde seg frisk.

Utnytte Direct Disk ionisering (DDI) Technology ™, Living Water er en revolusjonerende tilnærming til vann ionisering. Designet av oppfinneren som innehar den første vann ionisering motor patent, krever det ikke mange plater eller membraner. Mens konvensjonelle enheter krever en lav strømningshastighet for å maksimere ORP (oksidasjon reduksjonspotensiale), Living Water med Direct Disk ionisering (DDI) Technology ™ kan oppnå de samme ORP nivåer på et høyere strømningshastighet. Direkte Disk ionisering teknologi og konstant effekt blir ionisert vann med minst mulig elektrisk energi som trengs. Ligner på en kompakt fluorescerende lyspære som bruker mindre energi for samme mengde lys som en glødepære, er LivingWater en mer effektiv bruk av energi enn konvensjonelle plate enheter.

Living Water blir absorbert av kroppen til brenselceller, blod, fjerning avfall/giftstoffer, og støtter nesten alle de andre viktige funksjon. Mye av vannet som er tilgjengelig i dag er enten surt, inneholder uønskede forurensninger, eller begge deler. Dette kan påvirke din helse på områder som aldring og generell velvære.

For å bekjempe årsakene til syre i kroppen, og fremme riktig hydrering, er det viktig å drikke rett vann.

Drikker du riktig vann?

Alt drikkevann er ikke det samme. Selv flaskevann kan inneholde uønskede forurensninger, å har en sur pH, eller begge deler. Hvis du leter etter vann som kan tilby fordelene med negativt ladet alkalitet og antioksidante egenskaper av en negativ oksidering reduksjonspotensial (ORP), kan Living Water være noe for deg!
Den konkurransedyktige prisen på Living Water utnytter fordelene med Direct Disk Ionisering Teknologi ™ (DDI)

Fordeler med Living Water

  • Direct Disk Ionization (DDI)-teknologien™ er en revolusjonerende tilnærming til ionisering av vann.
  • Mens konvensjonelle enheter krever en lav flytrate for å maksimere redokspotensial
  • (Oxidation Reduction Potential – ORP), kan living Water med teknologi for direkte
    skiveionisering (DDITM) oppnå samme ORP-nivå med høyere flytrate.
  • Living Water utgjør en mer effektiv bruk av energi enn tradisjonelle plateapparater
  • Lite og enkelt vedlikehold, det samme for rengjøring
  • Tåler varmt vann grunnet digital teknologi
  • Trygg teknologi som gjør at ved evt. vannlekkasje er det kun displayet som kan bli ødelagt, som lett kan byttes.
  • 5 års garanti.

Vann sørger for at mineraler og sporstoffer kommer rundt til hver enkelt celle i kroppen, og for det andre renser vannet kroppen innenfra. Derfor trenger vi vann, for å kvitte oss med giftstoffene i kroppen – vann er det beste biologiske oppløsningsmiddelet. Det fremmer gjennomstrømningen av blod til alle organer, setter igang stoffskiftet og forsterker kroppens eget immunforsvar.

Harmoni i kroppens vannbalanse er en viktig forutsetning for funksjoner av vår hele organisme. Selv om de fleste mennesket vet hvor viktig det er for vår helbredelse å drikke regelmessig og mye, er det flere som holder fast på sine feilaktige drikkevaner. Et utilstrekkelig vanninntak kan forstyrre kroppens vannbalanse alvorlig, og føre til skadelig påvirkning av forskjellige kroppsfunksjoner.

Vann er imidlertidig ikke kun livsnødvendig, det er også et pleiemiddel og et middel til velbehag. Allerede ved en kvart liter vann endres hudens vitalitet. Få minutter etter inntakelse av vann er ikke kun tørsten stillet, men også kroppscellene er forsynt med mer oksygen, og det fører til et markant friskere utseende. Vann inneholder ingen kalorier, men forbruker noe, når man drikker det. Ikke kun for det kroppslige men også for det åndelige velvære er den kjølige væske vesentlig.