Vannprodukter

Living Water

DeLuxe Revelation

Ekstrautstyr til Living Water

Dusjhode Premiun

Vannflaske

Re:Move

H2Fuel

Living Water fra Vollara

Drikker du riktig vann?

Living Water blir absorbert av kroppen til brenselceller, blod, fjerning avfall/giftstoffer, og støtter nesten alle de andre viktige funksjon. Mye av vannet som er tilgjengelig i dag er enten surt, inneholder uønskede forurensninger, eller begge deler. Dette kan påvirke din helse på områder som aldring og generell velvære. For å bekjempe årsakene til syre i kroppen, og fremme riktig hydrering, er det viktig å drikke rett vann.

Living Water tilbyr filtrert vann med god smak, som er pH-optimalisert å negativt ladet og har antioksidante egenskaper, alt til en brøkdel av kostnadene for flaskevann. Og som en del av din total velvære kan Living Water også hjelpe deg med å administrere din vekt.

Alt drikkevann er ikke det samme. Selv flaskevann kan inneholde uønskede forurensninger, å har en sur pH, eller begge deler. Hvis du leter etter vann som kan tilby fordelene med negativt ladet alkalitet og antioksidante egenskaper av en negativ oksidering reduksjonspotensial (ORP), kan Living Water være noe for deg! Den konkurransedyktige prisen på Living Water utnytter fordelene med Direct Disk Ionization Technology ™ (DDI)
for å levere ionisert, alkalisk vann med god smak mens som i tillegg mindre energi enn konvensjonelle plate