Om Vollara

Vollara er et selskap du kan stole på, med et sterkt fundament og en rik historie. Vår forretningsmodell er preget av “De 4 hjørner for ethvert vellykket selskap”, som ble utviklet av vår grunnlegger. Vi har en historie med over 80 års suksess.

Moderselskapet vårt har røtter tilbake til 1924 som Electrolux USA, et selskap som er kjent for fremragende teknologi, uovertruffen service og en endeløs rekke av prestasjoner. Selskapets engasjement for å skape endeløse muligheter og finne nye løsninger for en sunn livsstil var inspirasjonen for grunnleggelsen av Vollara. Med titalls millioner investerte dollar, med en kjerne av erfarne ledere, med tilstedeværelse på fem kontinenter, med økonomisk styrke og energi, er Vollara blitt grunnlagt for å bli det beste selskapet i vår bransje.

Vi opererer kun i tråd med våre kjerneverdier – verdier som omfavner god forvaltning av folkene våre, av sunne liv, av planeten vår, verdier som omfavner rettferdighet, integritet og sannferdighet, verdier som omfavner vitenskap, som respekterer regjeringers lover og retningslinjer som er ment å beskytte oss, verdier som er 100 % innstilt på å skape en fremtid av overflod overalt hvor vi opptrer – på en ansvarlig og intelligent måte, og med en dyp følelse av forpliktelse overfor fremtidige generasjoner. Navnet “Vollara” kommer fra det latinske verbet for “å fly” – bli med oss og se hvor høyt du kan komme!