H2Fuel

Super hydrogen hydrering som drivstoff til ditt liv

Vann som er naturlig belastet av jorden, er fullt av molekylær hydrogen og har mange antioksidant egenskaper. Hydrogenflasken opplader ditt vann til å produsere anti-aldrende, elektronrikt vann. Nå kan du nyte oppladet vann, hvor enn du vil, med denne Hydrogenflasken!

Kran og springvann er ikke oppladet!

Kjemikaliebehandlet vann, som er sendt gjennom lange rør, mister sin naturlige elektriske lading. Behandlingen tar også bort elektronene i vannet, slik at det mister sin evne til å bekjempe oksidasjon, aldring og betennelse.

Drikk elektron-rikt oppladet vann!

Hydrogen vann er rikt på energi, elektroner og molekylær hydrogen. Disse egenskapene gir naturlig anti-aldrende effekt og fysisk energi til vannet. Drikk oppladet vann for å få naturlig energi og balanse.

Drikk det med bobler!

Det hvite utseende er en overflod av H2 gass, som representerer vannets fantastiske energi og antioksiderende potensial. Hydrogenflasken lader opp vannet via elektrolyse, noe som tilføyer det elektroner og molekylær hydrogen, for å skape vann som fungerer for din kropp.

Store deler av befolkning viser tegn til kronisk dehydrering

Intracellulær hydrering er fundamentalt for helse og energi. Hydrogenflasken bruker elektrolyse for å tilføye en justerbar mengde av aktivert hydrogen i drikkevannet, for å øke intracellulær hydrering og redusere oksidering assosiert med fysisk trening og helse.

Smak og kjenn forskjellen!

Nyt det behagelige lyset og den tilfredsstillende smaken av hydrogen forbedret vann, for optimal hydrering og ytelse.

h2fuel_white